BitWorks
Separador Separador
:: presentació
:: notícies
notícies

Actualitat BitWorks

Bit-Works genera notícies. Aquestes us les anirem presentant aquí. No sempre seran relacionades amb la pròpia empresa sinó que també poden destacar fets relacionats amb el món del disseny web i de la informàtica en general que poden ser d'interès pels nostres clients o visitants.

Com sempre no tenim temps d'actualitzar prou sovint aquesta secció i us demanem disculpes per avançat.
Separador


Gustos, menjar de la terra. La nova botiga online de productes de qualitat.

(01/04/2012) BitWorks ha acabat aquests dies d'implementar la web de Gustos, menjar de la terra.

Segons el que podem llegir a la mateixa web de Gustos: GUSTOS és la primera d'un nou format de botigues pensat per tu, que vols productes autèntics de la nostra terra, ben preparats i a punt de cuinar i servir a taula. Un buffet lliure de carns boníssimes i apetitoses, amb una excel·lent relació qualitat/preu, on et serveixes tu mateix i on no has de fer cues ni esperes. Una xarcuteria-autoservei on pots trobar també embotits de tota classe, sencers i llescats, formatges, vins, plats cuinats... Arribes, tries i te'n vas a casa amb el menjar quasi a punt de servir a la taula. Bon profit!

La botiga online ha estat implementada 100% amb tecnologia desenvolupada per BitWorks i ja és la segona botiga online implementada.

Xevi Vilardell Bascompte

:: La web de GustosÈxit de la web de la 1a Cursa del Roc Gros

(01/04/2012) BitWorks ha implementat amb èxit la web de la 1a Cursa del Roc Gros.

La web provisional és una part de la web final del Centre Excursionista d'Hostalets, que en pocs mesos veurà la llum.

Els usuaris s'ha pogut inscriure a la cursa a través d'un formulari d'inscripció i han pogut pagar-la mitjançant un TPV Sermepa implementat per BitWorks.

Degut a l'èxit de les inscripcions s'ha hagut de tancar amb 300 participants inscrits i un centenar en llista d'espera.

En el moment que es publiqui la nova web del Centre Excursionista d'Els Hostalets de Balenyà us informarem puntualment.

Xevi Vilardell Bascompte

:: Web de la 1a Cursa del Roc GrosArrenca el projecte d'osonateca.com

(01/08/2011) Després de mesos de madurar el projecte, BitWorks comença a vendre el projecte d'osonateca.com.

La idea és que el llançament final del que serà la primera plataforma gastronòmica 2.0 d'Osona es faci l'1 de setembre de 2011.

Queda encara molt camí per fer però estem convençuts del seu valor i també de que es convertirà en una eina important pels professionals de la restauració i per els que, com no, ens agrada anar a menjar a fora o a prendre un bon cafè després de dinar.

Seguirem informant de l'evolució del projecte.

Xevi Vilardell Bascompte

:: Web d'osonateca.com4a publicació d'una web de BitWorks

Una web dissenyada per BitWorks surt publicada en el llibre Web Design Index 9

(11/01/2011) La web del K.O.K., dissenyada per BitWorks, ha estat publicada en el llibre Web Design Index 9 de l'editorial The Pepin Press.

Aquest llibre, que va sortit a la venda a finals del 2010, recull una selecció dels millors dissenys web d'arreu del món amb periodicitat anual.

No és el primer cop que BitWorks obté aquest reconeixement amb un dels seus treballs. L'any 2008 van aparèixer dos treballs en l'edició número 8 del mateix llibre (Jazz Tona i La Guarderia Teatre). Posteriorment, l'any 2009 xelu.net surt publicada en l'edició número 4 del llibre Web Design Index by Content de la mateixa editorial.

Xavier Vilardell Bascompte

:: Recull de publicacions on apareix BitWorksSolucions BitWorks pels temps de crisis

(06/07/2010) BitWorks llança dos productes pensat especialment pels temps de crisi en els quals estem immersos. Tot i la crisi entenem que les empreses, els comerços, els autònoms... no poden parar. Al contrari, han d'innovar i promocionar-se. En l'àmbit que ens toca, hem dissenyat dos productes web a un preu molt competitiu pensant amb què ningú hagi de renunciar a tenir-ne una pels costos.

Easy Web és un producte que funciona a partir d'unes plantilles pleestablertes, la qual cosa el fa molt econòmic. La personalització del producte es du a terme amb el client al igual que la posada en funcionament. El preu inicial és de 400€.

Easy Web Pro pretén donar un valor afegit al producte anterior i incorpora un gestor de continguts (una zona administrativa) per autoadministrar la web. Aquesta solució surt per 700€.

Aquests productes ja són contractables i en podeu veure un exemple funcionant en l'enllaç de sota. Properament anirem incorporant més exemples.

Xavier Vilardell Bascompte

:: Exemple d'Easy Web Pro a partir de la web de Bit-WorksBitworks estrena web i imatge corporativa

(05/05/2008) Com no podia ser menys, BitWorks estrena avui web i imatge corporativa. La web de moment és la que és hi haurà de valdre durant un temps ja que com no pot ser d'altra manera la feina té prioritat.

Com que l'encesa de BitWorks segur que és intermitent, tindré temps per millorar-la i començar a experimentar. En aquest sentit tinc el cap ple de projectes i n'anireu coneixent els detalls en breu.

Xevi Vilardell Bascompte

:: Web de BitWorksNeix BitWorks

(01/05/2008) Avui neix oficialment Bitworks, una necessitat que em rondava pel cap des de fa temps i que ara s'ha plasmat en forma d'empresa. Neix amb moltes ganes però també conscient del mal moment que ha triat (el país està en crisi). Tot i així hi ha gent que diu que és el millor moment per fer-ho...

Davant la necessitat de donar una sortida professional a les meves inquietuds, BitWorks pretén omplir un buit que necessitava farciment urgentment. D'entrada vull tocar moltes coses, però jo se que la tendència és a centrar-me en alguns aspectes del món del disseny i la supervivència així m'ho diu. És per això que apostaré fort pel que més m'agrada que és el disseny de webs dinàmiques i autogestionables.

El temps dirà i jutjarà com anirà el projecte. Jo per la meva part hi posaré totes les ganes!

Xevi Vilardell Bascompte

Separador
(c) 2008-2013 BitWorks & Logo xelu.net | Última Actualització: 22/03/2019 | Visualització òptima: 1280x1024