BitWorks
Separador Separador
:: webs exclusives
:: easy web
:: web altruista
:: disseny imprès
:: la motxilla
:: publicacions
webs exclusives

Trajectòria curta però intensa

BitWorks neix amb la voluntat de donar sortida professional a les meves inquietuds en el món del disseny web i de la informàtica en general. Tot i així, la trajectòria de BitWorks és molt curta. Curta però intensa: portem escassament 3 anys treballant a mitja dedicació i ja hem aconseguit realitzar més de 20 projectes web.

Aquí podeu veure els treballs fets fins ara sota el segell de BitWorks. Fins a dia d'avui l'experiència BitWorks es centra en el disseny i implementació de webs exclusives dinàmiques amb tecnologia LAMP (servidor web Línux, servidors de base de dades Apache, base de dades MySQL i llenguatge d'accés a a base de dades PHP).
Separador

CLIENT: ORS
PRODUCTE: Web estàtica
TECNOLOGIA: HTML i PHP
CMS: no
BOTIGA VIRTUAL: no
IDIOMES: català i castellà
ESTADÍSTIQUES: Google Analytics
DATA PUBLICACIÓ: 14/10/2013

ORS

Disseny i implementació de 3 webs en 1:

1-ORS Obra Religiosa i Social
2-Residència Casal Oller (Hostalets de Balenyà)
3-Residència ORS Rosselló (Barcelona)

:: Web d'ORS

CLIENT: CAN MOREU
PRODUCTE: Web estàtica
TECNOLOGIA: HTML i PHP
CMS: no
BOTIGA VIRTUAL: no
IDIOMES: català i castellà
ESTADÍSTIQUES: Google Analytics
DATA PUBLICACIÓ: 01/09/2013

Restaurant Can Moreu

Disseny i implementació de la web de l'històric restaurant Can Moreu de Centelles.

:: Web de Can Moreu

Mar i Muntanya (renovació en procés)

Mar i Muntanya, una web que ja vam redissenyar fa uns anys, ens torna a demanar una actualització del CSM i una renovació de l'estètica. Us deixem amb una imatge del projecte però en breu podreu veure-la acabada.

:: Web actual de Mar i Muntanya

Mas Monells

El restaurant Mas Monells, després de canviar de direcció, ens demana l'actualització de la web.

:: Web de Mas Monells

Bodas y Bodas

Portal de l'empresa Bodas y Bodas dedicada a l'organització de casaments i events varis en masies de diferents comarques catalanes.

El format que se li ha volgut donar és de portal amb un CSM LAMP a darrere en dos idiomes per gestionar tan les masies, com els menús, fotos i peticions de pressupostos que poden arribar des de la web.

:: Web de Bodas y Bodas

EEPA

Web de l'escola EEPPA implementada amb la col·laboració de la dissenyadora d'Aiguafreda Sílvia Masó. Ella s'ha encarregat de la part gràfica i BitWorks de l'implementació.

:: Web de l'EEPA

Acucall

Centre Excursionista d'Els Hostalets de Balenyà

Els Nois

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

:: CSM amb tecnologia LAMP
:: Botiga virtual tipus Sermepa

Gustos - Menjar de la terra

Fussimanya

Redisseny des de 0 de la web de Fussimanya. La tecnologia d'implementació és una LAMP combinat amb una presentació amb Flash. El seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics.

El nou disseny aposta per més imatge i una web més visible sense fer servir les barres de desplaçament vertical. S'integra el nou logotip i els colors corporatius al disseny modern i de línies rectes.

La web és completament autogestionable a través d'una zona d'administració privada.

:: Web de Fussimanya

Osonateca

Implementació de la web d'Osonateca, primera plataforma gastronòmica 2.0 de la comarca d'Osona. La web inclou un cercador per diferents variables. Els bars i restaurants estan etiquetats per cada una d'aquestes variables. El cercador permet combinar-les al gust. Els establiments tenen una fitxa (estil pàgina web) on se'ls permet tenir una presentació, descripció, característiques, fotos, menú, carta, contacte... entre d'altres coses.

La web està en fase d'implementació. Aquestes són les primeres imatges públiques del resultat.

:: Web d'Osonateca

Riera de Ciuret

Redisseny provisional de la web de Riera de Ciuret.

:: Web de Riera de Ciuret

7 d'Aventura

Redisseny de la web de 7 d'Aventura a partir d'una web anterior. S'ha transformat la web buscant una consonància millor amb els colors corporatius i en general apostant per una imatge més agressiva, més bruta. La tecnologia utilitzada és una LAMP. El seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics.

:: Web de 7 d'Aventura

Mar i Muntanya

Se m'encarrega transformar i donar un canvi d'aires a l'antiga web. La nova web és una web dinàmica autogestionable. Opto per implementar la solució utilitzant tecnologia LAMP. El seguiment estadístic de visites es fa mitjançant Google Analytics.

:: Web Mar i Muntanya

Centre Mediterrani del Rellotge de Sol

Disseny i implementació de la web del Centre Mediterrani del Rellotge de Sol. La web compta amb una base de dades amb milers de rellotges de sol catalogats de diferents països d'arreu del món. La tecnologia utilitzada per la implementació és LAMP. El seguiment estadístic es fa amb Google Analytics. L'animació d'entrada és Flash.

K.O.K.

Se m'encarrega el disseny i l'implementació d'una nova web pel K.O.K., entitat d'Hostalets de Balenyà que es dedica a l'organització de concerts. La nova web és una web dinàmica i parcialment autogestionable. Opto per implementar la solució utilitzant tecnologia LAMP. El seguiment estadístic de visites es fa mitjançant Google Analytics. L'animació d'entrada és Flash.

:: Web del K.O.K.

Marta Postico

Disseny i implementació de la web de la ceramista Marta Postico. La tecnologia utilitzada és una LAMP. La web és autogestionable des d'una zona d'administració restringida. El seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics.

:: Web de la Marta Postico

Fussimanya

Sobre el disseny de l'antiga web de Fussimanya, se m'encarrega transformar la web en una web dinàmica autogestionable. Opto per implementar la solució utilitzant tecnologia LAMP. També s'hi ha inclòs un calendari de reserves implementat amb Google Calendar. El seguiment estadístic de visites es fa mitjançant Google Analytics.

:: Web de Fussimanya

Separador
(c) 2008-2013 BitWorks & Logo xelu.net | Última Actualització: 26/04/2019 | Visualització òptima: 1280x1024