BitWorks
Separador Separador
:: webs exclusives
:: easy web
:: web altruista
:: disseny imprès
:: la motxilla
:: publicacions
disseny imprès

Posem les idees en paper

Des que es va llançar PageMaker i el primer Photoshop que el món del disseny gràfic m'ha fascinat. Saltant d'un àmbit a un altra i tastant una mica de cada lloc (i aprenent), ara som capaços de plasmar les teves idees en paper.

Podeu veure a continuació una mostra representativa d'alguns del treballs que hem fet des de BitWorks i que poden servir per escenificar la diversitat de projectes amb els quals podem treballar.
Separador
:: Portada del llibre Web Design Index 8 de l'editorial The Pepin Press. El llibre és una selecció anual de webs de tot el món d'interès pel seu disseny i implementació. Dos dels meus dissenys hi han estat publicats: www.laguarderiateatre.com i jazztona.xelu.net.
:: Pàgina del llibre Web design index 8 on surt publicada la web de La Guarderia Teatre
www.laguarderiateatre.com
:: Pàgina del llibre Web design index 8 on surt publicada la web de Jazz Tona
jazztona.xelu.net
:: Portada del llibre Web Design Index by Content 04. El llibre és una selecció anual de webs de tot el món agrupades per temàtiques. La web de xelu.net ha estat seleccionada en aquest llibre.
:: Pàgina del llibre Web Design Index by Content 04 on surt publicada la web de xelu.net
www.xelu.net
:: Portada del llibre Web Design Index 9 de l'editorial The Pepin Press. El llibre és una selecció anual de webs de tot el món d'interès pel seu disseny i implementació. El treball www.kokhostalets.com ha estat publicat en aquesta edició.
Separador
(c) 2008-2013 BitWorks & Logo xelu.net | Última Actualització: 22/02/2019 | Visualització òptima: 1280x1024